torsdag, februar 11, 2016
 • Gullknapp Modellflyklubb (GMFK) er en aktiv klubb på ca. 100 medlemmer med tilholdssted på Gullknapp flyplass i Froland. Vi har medlemmer i alle aldersgrupper og med et ferdighetsnivå som spenner seg fra nybegynnere til konkurranseflygere. Foruten flyaktivitetene har vi god møtevirksomhet og en rekke arrangement der det sosiale står i fokus. På vinterhalvåret har vi også innendørsaktivitet der vi flyr med små modeller med små elektromotorer inne i Birkenlundhallen. Klubben er organisert i Norges Luftsportsforbund som igjen er underlagt Norges Idrettsforbund og Norges Olympiske komite. 

Velkommen til GMFK!


 

 

 


Velkommen til GMFK

Trykk her for å laste ned dokumentet som Adobe Pdf!


Vedlagt følger generell informasjon om hva som skjer inneværende år. Vi har også lagt ved reviderte sikkerhetsregler som vi ber alle lese og respektere. Nytt av året er en egenerklæring som vi ber deg lese og følge slik at formålet ivaretas! Dette er viktig for å sikre fortsatt godt forhold mellom klubb, naboer og grunneier.

Klubbmøter:
Vi oppfordrer alle til å møte på våre klubbmøter! Våre klubbmøter holdes i Grendehuset på Blakstadheia. Møtene holdes den første torsdagen i måneden og starter kl. 18.00. Det serveres gratis kaffe og kaker. På disse møtene tar vi opp saker og avgjørelser som gjelder alle medlemmene. Det gis info fra styret og det er satt av god tid for spennende tema og diskusjoner. Vedlagt ligger terminlista og vi ber dere allerede nå å plotte disse inn i kalenderen!

 

Hjemmesiden:
Våre internettsider www.gmfk.net blir relansert forrige vinter! All nødvendig informasjon om klubben, våre aktiviteter og terminliste vil være lett tilgjengelig her. Det er også opprettet et diskusjonsforum for klubbens medlemmer som man enkelt kan komme til fra den samme hjemmesiden.

 

SMS-varsling:
Forrige år tok klubben i bruk SMS-varsling i forkant av møter, arrangement eller ved annen viktig klubbinformasjon. Mobilnummeret henter vi fra medlemsregistret så vi oppfordrer at alle sjekker sine registrerte opplysninger her: www.nlf.no/MeLWin

Det er kun styret og SMS-ansvarlig som har tilgang til denne informasjonen. Du kan reservere deg mot SMS ved å kontakte styremedlem Jan Aarrestad (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. )

 

Sosialt samvær:
Vi satser på flere kombinerte fly- og grillkvelder på flyplassen. Disse blir annonsert på våre web-sider og pr. SMS-melding!

 

Innendørs-flyving:
Det flys innendørs i Birkenlundhallen hver søndag fra kl. 18.00 til 21.30!

 • Grasrotandelen - Norsk Tipping

  Fra 1. mars 2009 kan du som spiller hos Norsk Tipping velge ett lag eller én forening som skal motta fem prosent av det beløpet du spiller for. Du kan selv bestemme hvem som skal få denne andelen, men vi i Gyllknapp Modellflyklubb (GMFK) oppfordrer selvfølgelig alle som spiller til å registrere vår klubb som grasrot-mottaker! Eller du kan trykke her for å printe ut strekkoden som kan vises hos din kommisjonær! GMFK har organisasjonsnummer 993 753 025. La gjerne familie, venner og besteforeldre få gjøre det samme!! Lykke til med spillet…., og takk for bidraget.

   
 • Flyplassregler

  Flyplassreglene skal følges av alle!  Du finner de her!

  Lytteradio ligger i den lille brakka vår ved rød hangar. Det er plikt for alle som flyr å ha den påslått, og at den bæres slik at man hører meldinger som sendes. Bommen trenger ikke lengre låses etter hver passering, men sistemann på plassen låser når han går.

   
 • Neste klubbmøte

  Bruktmarked!

  Vi møtes på Blakstadheia 3.mars kl 1800. Det blir bruktmarked, kiosk og utlodding av gevinst fra Elefun. Vi har også invitert Agder MFK og Sørlandets rc(SRCM) så det kan bli en fin gjeng!! Ta med rusk og rask fra hobbyrommet som du ikke har bruk for lenger, kanskje noen andre kan bruke det?

   

  Hilsen styret